Fituesja e Oscarit Jeniffer Lawrence (28) është fejuar para katër muajsh me galeristin e tregtarin me vepra artistike Cooke Maroneyn (34) pas lidhjes tetëmuajshe, ndëresa i ka njoftuar mikesha e saj më e mirë, Lora Simpson.

Duke se fejesën nuk e ka larg, kështu që aktorja ka vendosur të organizojë festën e beqarisë për shoqërinë femërore, por nuk ka shkuar gjithëçka sipas planit.

Meqë Jennifer së pari ka thënë se festë të beqarisë as që do të ketë, po pastaj ka ndërruar mendje dhe ka organizuar gjithçka në çastin e fudit, doli se mysafirët nuk kanë qenë të përgatitur për dëshirat e saj tekanjoze.

“Askush s’ka mundur të vijë, sepse të gjithëve u kam thënë në çastin e fundit. Kam qarë nga dëshpërimi. Jam ndjerë se kjo është aq e mjerë e patetike”, ka pranuar oscariania dhe ka shtuar se të fejuarin e ka pasur mbështetjen më të madhe dhe se e ka bindur se nuk duhet të jetë e trishtuar.

MUND TË JU PËLQEJNË