Nazan Kesal është një aktore shumë e njohur nga kinematografia turke.

Ajo është e njohur edhe në publikun shqiptar me rolin e saj intersant të Faziletit.

Aktorja është tejet e komentuar që nga paraqitja në serialin ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’.

Fazile është e martuar me aktorin e njohur Erkan Kesal dhe kanë një djalë.

E djali i tyre duket se është rritur shumë e këtë e shohim në foton që e ka publikuar së fundi Fazileti.

MUND TË JU PËLQEJNË