Dikur pjesë e grupit “Aurora”, ndërkaq vitet e fundit, Alban Mehmeti ka ndërtuar një karrierë solo mjaft të suksesshme, shkruan “Kosovarja”.

Me gjasë, duke e parë që të mirat materiale janë në muzikën popullore, ai nisi ta kultivoj këtë zhanër mjaft të pëlqyer në vend.

Këngëtari nga Prishtina, prej disa vitesh është mjaftë i pranishëm në tregun e dasmave dhe ahengjeve, ku thuhet se ka mjaft kërkesa, shkruan “Kosovarja”.

 

Albani, i lumtur shfaqet edhe në jetën private, përkrah gruas dhe dy djemve të tyre simpatik.

Por, me sa duket së fundi e ka zhgënjyer pak bashkëshorten e tij, pasi sërish i ka kthyer të gjithë kilogramët e humbur pak kohë më parë.

Në një intervistë, ai e ka pranuar që nuk ka mundur më të vazhdoj me dieta.

MUND TË JU PËLQEJNË