Alban Skenderaj shquhet për baladat e tij, të cilat janë edhe pika e tij e dobët.

Një nga këngët më të ndjera dhe më të bukura të krijimtarisë së tij është edhe “Plagë në gjysmëshpirt” që ia dedikon pikërisht nënës së tij të ndjerë, por edhe të gjitha nënave që s’jetojnë më.

Pikërisht për nënën, ai ka rrëfyer për herë të parë në emisionin “Soiree”, ndërsa ka thënë se ndonëse s’është i mirë në gjëra të tilla, ai shpreson se nëna e tij po e sheh diku nga lartë atë.

MUND TË JU PËLQEJNË