Derisa në takimet me zyrtarët e Bashkimit Evropian kryetemë mbetet heqja e vizave, Klan Kosova iu drejtua disa ambasadave për të marrë shifrat se sa kërkesa u janë dorëzuar dhe sa nga to janë pranuar.

Disa nga to ofruan shifra nga janari i vitit 2017 e këndej.

Kujtojmë, se viteve të fundit numri i atyre që po largohen nga Kosova, ka pësuar një intensitet të madh rritjesh.

MUND TË JU PËLQEJNË