Angela Martini ka njoftuar se e ka strehuar një familje.

Modelja e njohur shqiptare, Angela Martini, është prekur po ashtu nga tragjedia në Shqipëri.

Ajo ka ndërmarrë nismën duke hapur një llogari për të gjithë ata që duan ta japin kontribuitin e tyre.

Madje, Martini ka dhënë se një familje ju është siguruar banesa ku do të strehohen.

“Jemi duke zhvendosur familjen e parë me fëmijë dhe pa shtëpi në një banesë sot. Video së shpejti”, shkruan ajo në Instastory.

MUND TË JU PËLQEJNË