Ndihmat nuk kanë të ndalur nga figurat e shoubizit.

Moti po shkon duke u keqësuar dhe jeta e të prekurve nga tërmeti po vështirësohet edhe më shumë, ajo që po zbut sado pak dhimbjen janë ndihmët e pa numërta që artistët po bëjnë.

Edhe pse një numër i madh i familjeve ka mbetur ende pa strehim disa familje tanimë ka kulm mbi kokë kjo falë vullnetit të mirë të qytetarëve.

Së fundmi me anë të një postimi të bërë në Instagram nga Angela Martini kuptojmë se një familje shtatë anëtaresh është bërë me shtëpi kjo falë modeles shqiptare.

MUND TË JU PËLQEJNË