Çifti i çuditshëm, Brad Pitt dhe Angelina Jolie sipas disa raportimeve të fundit, ata janë afër një marrëveshje në lidhje me fëmijët e tyre për kohën e krishtlindjeve.

Që nga viti i kaluar, Brad dhe Angelina janë në një betejë kujdestarie për gjashtë fëmijët e tyre.

Por, megjithëkëtë, çifti kanë vendosur për një marrëveshje miqësie për të kaluar kohën e festës së bashku për fëmijët.

Një burim i tha Hollywood Life: ‘Brad do të kalojë kohë të përbashkët me fëmijët gjatë Krishtlindjeve”.

MUND TË JU PËLQEJNË