Arbenita Ismajli është një nga femrat më tërheqëse për publikun shqiptar.

Emri i saj u afirmua për një kohë shumë të shkurtër, dhe më shumë se kush do është shndërruar në yll, shkruan Kosovarja.

Ajo numëron me mijëra ndjekës në profilin e saj Instagram, kjo sepse ajo nxit çdo herë që të ndjeket dhe të kërkohet.

Po ti shohësh fotografitë e saj të ngjajnë me ndonjë yll të Hoolliëood-it, sepse përmbush të gjitha premisat e një femre prefekte, të bukur dhe të rrallë.

Askush si kjo nuk mund të godasë në zemrat e publikut, kjo falë aftësisë që ka duke e ditur se çfarë të sjell për ta dhe të mbetet në kokën e të gjithëve përgjithmonë.

Meqë është kështu, ajo po vazhdon me të njëjtin ritëm. Çdo ditë sjell diçka interesante dhe të bukur, që pranohet me plot ëndje tek një audience e gjerë.

E, këtë herë, jo vetëm që nxjerri fotografi interesante, por më taze e më pikante nuk keni parë asnjëherë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË