Gjatë kësaj periudhe, kemi parë një numër të konsiderueshëm femrash që po kyqen në politikë.

Të sukseshëm, të zonjat dhe me CV të pasur, ato po konkurrojnë fuqishëm në këtë shoqëri të njohur si goxha maskiliste.

Mbajeni mend këtë emër: Arbëresha Krasniqi, psikologën e shkollës në qendrën e kompetencës në Malisheves, që është asambleiste që dy mandate.

Arbëresha Krasniqi është pjesë e “Nismës” dhe në listën për deputete të kësaj partie ajo mban numrin 18-të.

Arbresha Krasniqi aktualisht është shefe e Grupit të Anëtarëve të “Nismës Socialdemokrate” në Kuvendin Komunal të Malishevës.

Ajo, njihet si femër vizionare dhe që ia del në çdo segment. Numri 18-të tregon pjekuri, apo?

MUND TË JU PËLQEJNË