fbpx

TË FUNDIT

Pse jeta seksuale bëhet më e vështirë për gratë pas kësaj moshe?

Nuk ka një moshë që "ndalon" aktivitetin seksual tek gratë, megjithatë menopauza dëmton shpeshtësinë e tij dhe në fund cilësinë...

MË TË LEXUARAT

Add New Playlist