Ermal Fejzullahu dhe Ariana Fejzullahu janë bërë prindër për herë të katërt.

Këtë epitet për herë të katër iu dha vajza e tyre Ana para disa muajve, e cila mbushi shtëpinë e tyre freski e hare, shkruan Kosovarja.

Se sa janë gëzuar protagonistët në fjalë dhe të tjerë familjarë, është parë shumë mirë përmes rrjeteve sociale, ku secili veç e veç ka ardhur me shkrim të veçantë për të.

Por, këtë ndjenjë më së miri e kanë përjetuar Ermali dhe Ariana të cilët ëndrrën e tyre po e realizojnë dalë nga dalë, e cila është një familje e madh e me fëmijë shumë.

Vërtetë se edhe po veprojnë kështu, sepse fëmija i katërt veç se iu ka ardhur në jetë, dhe pritet që edhe fëmija i pestë të vijë nga dyshja.

Kështu të paktën është prononcuar Ariana në një intervistë të fundit, që ka folur veçanërisht për këtë pjesë.

Por, njëherë po ndalemi me këta që janë në jetën e tyre, dhe iu prezantojmë një nga një fotografitë e çiftit, që kur janë martuar e deri më tani që kanë fituar epitetin e prindërit përsëri. /Kosovarja/

 

MUND TË JU PËLQEJNË