Bashkëshortja e Ermal Fejzullahut është mjaftë e njohur, kjo për shkak të faktit se është gruaja e Ermalit, por edhe për shkak të qarkullimit në rrjete sociale, shkruan “Kosovarja”.

Arianes nuk i është dashur kohë e gjatë për ta marrë vetën pas lindjes së femijës së katërt.

Bashkëshortja e Ermalit, me të shpejtë është kthyer në formë të shkëlqyer fizike dhe sërish po duket mirë, shkruan “Kosovarja”.

Këto ditë, Ariana është parë shpesh duke shëtitur pa fëmijët. Po vajzen e vogël kujt po ia lë?

MUND TË JU PËLQEJNË