Arjola Demiri është ndër figurat më të rëndësishme në botën e artit.

Nga një vajzë e panjohur është shëndrruar në yll me të parën, e gjithë kjo si shkak i thjeshtësisë, pozitivitetit dhe dashurisë që reflekton tek audienca, shkruan Kosovarja.

Tani e njohin të gjithë, dhe kureshtja e njerëzve për ta parë më shpesh nuk po ka të ndalur, andaj po e kemi kaq aktive duke treguar gjithmonë afërsi të madhe me adhuruesit e saj.

Ndonëse mbetet ndër personazhet më të adhuruara dhe më të paharruara për publikun, ajo po di si të vijë dhe të rrëmbejë zemrat e secilit.

Ka raste që di të çmendë sa nuk i lë vend imagjinatës, ku edhe së fundi ka ndodhur kështu, e cila me përplot bukuri e hjeshi rrëmbeu zemrat e të gjithëve, pa menduar që ka meshkuj këndej. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË