Publiku e njohu si këngëtare dhe ajo është fiksuar në mendjet e njerëzve si e tillë. Bubulina, pati karrierë te sukseshme në muzikë, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja është motra e Memli e Teuta Krasniqit, andaj depërtimin në botën e artiti e kishte më të lehtë.

Ka vite që Bubulina e ka braktisur muzikën dhe siç kuptojmë as që e ka ndërmend ti rikthehet edhe një herë.

Arsyeja e lënies se muzikës ka të bëjë me një punë zyrtare dhe gjithashtu për shkak të përkushtimit ndaj familjes, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja e hitit “Elementi i 5-të”, është bashkëshorte dhe nënë e lumtur.

MUND TË JU PËLQEJNË