Këngëtarja Arta Bajrami është në skenë që moti, madje me shukë suksese në karrierën e gjatë muzikore, shkruan “Kosovarja”.

Arta, ka luajtur shpesh e shumë me lukun e saj dhe jo vetëm.

Ajo, pos që ka ndryshuar shpesh stilin e flokëve e të veshjes, kështu ka bërë edhe me atë të muzikës, shkruan “Kosovarja”.

Arta, ka treguar që është këngëtare, bashkëshorte e nënë e përmbushur. Ajo, disa herë ka treguar se është e afërt edhe me vjehrren e kunatat.

Këngëtarja e njohur ka treguar se vjehrres i pëlqen si bjonde.

Kështu duket Arta kur shkon te vjehrra.

MUND TË JU PËLQEJNË