Është ndër aktoret më të suksesshme që falë angazhimit dhe përkushtimit në aktrim emri i saj përmendet gjithandej.

Bëhet fjalë për aktoren e njohur Arta Elezaj e cila për një kohë të shkurtër u njoh e u pranua tek një masë e gjerë, shkruan Kosovarja.

Artën tanimë e njohin të gjithë, dhe që nga më i vogli deri tek më i madhi e adhurojnë dhe e duan për atë çka ajo servon për ta.

E kur jemi tek servimet që vijnë nga ajo, këtu nuk përfshihet vetëm ana profesionale e saj por edhe ajo private.

Sepse gjithçka rreth saj interesohen të gjithë, duke u munduar që të dijnë sa ma shumë për të.

Thuajse për të gjithçka është kuptuar dhe është zbuluar, por asnjëherë nuk ka nxjerrë në pah se si po arrin ti mbajë format perfekte që posedon.

Por, këtë herë duket se kishte vendosur që më në fund sekretin e saj ta ndajë me të gjithë dhe të tregojë se çka konsumon ajo më shumë.

E, askush më mirë se kjo video nuk iu pasqyron dhe nuk iu tregon se çfarë i ndihmon asaj të jetë gjithmonë e freskët, rinore dhe në top formë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË