Sikur është bërë e trendit që të gjitha figurat publike të reklamojnë gjërat e tyre luksoze dhe të mos mjaftohen me kaq.

Duke nisur nga garderoba e tyre, aksesorët, veturat, pra gjithçka që i rrethon dhe i mbulon, shkruan Kosovarja.

Kjo dukuri dukshëm po gjendet tek secili artist, e në këtë rend nuk ka si të përjashtohet aktorja e mirënjohur, Arta Elezaj.

Krejt çfarë shohim tek aktorja jonë e dashur janë ekspozimet, firmatot dhe çmimet marramendëse që sillen çdo herë rreth saj.

Që e ka jetën film kjo vërehet dukshëm, ku të gjithë e kanë kuptuar sefanë dhe qejfin që ajo ia di jetës, ama që i rri gaditur edhe Mercedesit këtë me gjasë nuk e kishim pritur.

Sigurisht që pas kësaj lind pytja, se a i rri kështu gaditur edhe dikujt tjetër apo si është puna e saj? /Kosovarja/?

MUND TË JU PËLQEJNË