Edi Kastrati dha një përgjigje të prerë kur u pyet të zgjedh mes Arta Nitajt dhe Arta Elezajt.

Edi Kastrati këtë javë ishte protagonist i rubrikës “Kë zgjedh” të emisionit “Mirage”.

Aktori kishte për detyrë të zgjedhte mes fytyrave publike, shumë prej tyre kolegë të aktrimit.

Edi zgjodhi edhe mes dy kolegeve të “O sa mirë”, Arta Nitajt dhe Arta Elezajt, meqë rast kishte një përgjigje të prerë.

“Arta Nitaj sepse është akoma pjesë e jona, ndërkohë Arta Elezaj nuk është dhe ka pasur shumë pak kohë me neve.

Arta Nitaj është një vajzë e re e cila është e kulturuar, e sjellshme, na respekton shumë”, tha Kastrati.

MUND TË JU PËLQEJNË