Rihanna është një prej emrave më të komentuar në botën e showbiz-it të huaj e cila ka lënë gjurmë gjithnjë me paraqitjet e saj e edhe sukseset.

Ajo është aktive në rrjete sociale dhe është ndër më të ndjekurat dhe disa prej tyre madje edhe i ka kthyer ‘follow’.

Ndër personat që Rihanna i ndjek në Instagram është edhe një shqiptare, madje e vetmja shqiptare që Rihanna e ndjek.

Fjala është për Eliza Dushkun. Ajo madje nuk e ndjek Rita Orën, Dua Lipën e as Beben Rexhën.

MUND TË JU PËLQEJNË