Aurela Gaçe njihet si një femër e guximshme.

Aurela Gaçe është një prej këngëtareve e cila eksperimenton më së shumti me pamjen e saj të jashtme.

Ajo konsiderohet të jetë edhe një person shumë i guximshëm dhe në shumë raste e ka dëshmuar këtë.

Mund të duket e thjeshtë në shikim të parë mirëpo ajo se çfarë ka bërë së fundmi Aurela nuk guxojnë a bëjnë shumica e vajzave.

Asaj i kanë pëlqyer dy ngjyra për thonjë, atëherë e ka vendosur që t’i mbajë të dyja, një ngjyrë në njërën dorë e një ngjyrë në tjetrën./Lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË