Qindra arka me pije “Coca Cola” janë derdhur në autostradën Ferizaj – Prishtinë, më saktësisht në fshatin Bibaj, kur një kampion ka hyrë në një kthesë të ashpër me një shpejtësi joadekuate.

Në videon dërguar në rtv 21 shihen arkat e rrëzuara me plot shishe të thyera, dhe një kamion i ndalur në fund të tyre.

Raportohet se nga ky aksident nuk është lënduar askush, dhe nuk janë rrezikuar veturat tjera.

MUND TË JU PËLQEJNË