E njohin të gjithë në Mitrovicë, por institucionet atje nuk kanë arritur t’I sigurojnë një strehim.

Bahrija nga Mitrovica, është një grua e cila ka probleme mendore dhe gjithë qytetarët në Mitrovicë sillen mirë me të, por problemi i saj është se ajo është pa kulm mbi kokë dhe fle në koridoret e spitaleve të Mitrovicës.

Historia e saj është bërë e njohur në rrjetet sociale, ku qytetarët para disa dite kanë publikuar fotografi të gruas e cila shihet duke fjetur në spitalin e pediatrisë në Mitrovicë, duke kërkuar nga institucionet që të bëjnë një zgjidhje për banimin e saj.

MUND TË JU PËLQEJNË