Dihet se sa te njohura janë bërë rejat e këngëtareve tona, e në këtë mes hyn edhe Gëzimja, reja e Remzie Osmanit.

Gëzimja, është nusja e fundit që pati dhe vazhdon të ketë impakt në median rozë, duke u komentuar thuajse çdo ditë për diçka.

“E bukur”, ky është përkufizimi më i shpeshtë që i bëhet Gëzime Krasniqit, resë se Remzies, e cila u tha se ishte modele, shkruan “Kosovarja”.

Por, a e keni parë te pa lyer Gëzimen? Ndryshe nga shumë femra që kanë dallim të madh me dhe pa grim, Gëzimja dukej njëjtë dhe bukur edhe ashtu edhe kështu.

MUND TË JU PËLQEJNË