Miloti dhe Belkizja janë në pritjen më të ëmbël.

Shumë shpejt çifti pritet të bëhen prindër për herë të parë, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë periudhë Belkizja në shumicën e fotografive shihet që po përjeton ndryshime të shumta gjatë periudhës së shtatzënise, e cila vërehet që është zbukuruar edhe më shumë.

Po ashtu, ajo nuk po i ndal edhe shëtitjet e shumta jashtë Kosovës.

Së fundmi, ajo është shfaqur me një fotografi në aeroportin e Bremenit, në Gjermani. /Koosvarja/

MUND TË JU PËLQEJNË