Të kalojë një ditë dhe blogerja e njohur të mos paraqitet në rrjetet sociale është e pamundur.

Ariana Fejzullahu tashmë ka siguruar adhuruesit dhe ndjekësit e saj të cilët e duan jashtëzakonisht punën e saj, shkruan Kosovarja.

Me atë që kryesisht merret Ariana është veshja e saj, të cilën e bën me shumë shije dhe dëshirë.

Çdo ditë e shohim ndryshm e më ndryshe duke u veshur e prezantuar, çka domethënë se ka goxhja një lloj prirje për këtë gjë.

E duke qenë kështu, rrallë herë që i bie në mend të vijë me diçka tjetër përveç me garderobën e saj.

Por, këtë herë duket se ndryshoi dhe nuk i rezistoi dot bukurisë të së bijës. Ariana sjelli një imazh jashtëzakonisht të bukur të saj.

Epo, nuk ka pasur ka të del, babain e pashëm po, nënën e bukur po, atëherë si të del kjo ndryshe? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË