Bes Kallaku është një nga aktorët më të njohur të humorit në Shqipëri me një karierrë shumë të gjatë në television.

Ai gjithnjë është përpjekur që difektet e përditshme tona t’i shfaqë hapur në realitet pa asnjë kompleks.

Së fundmi ai ka ndarë me ndjekësit e tij, të cilët e vlerësojnë shumë për sinqeritetin, një foto të disa viteve më parë. Në foto shkruan “Para se me rregullu dhëmbët dhe para se me u mbyll gjuetia.”

Epo ajo çfarë na ka ngelur është vetëm të falenderojmë Besin për sinqeritetin.

MUND TË JU PËLQEJNË