Big Mama treguar të vërtetën mes saj dhe Serhan Kaynarpinar.

Big Mama ka qenë mjaft e përmendur javët e fundit në media lidhur me një romance me modelin turk Serhan Kaynarpinar.

Deri më tani këngëtarja nuk kishte demantuar ose konfirmuar lidhjen e saj me modelin, dhe pasi Serhan ishte pjesë e klipit të fundit të saj të gjithë menduan se ka diçka mes tyre.

Por tani me një intervistë të realizuar nga ‘Prive’ Big Mama tregoi se gjithçka mes tyre është në suazat e shoqërisë dhe konfirmoi se është beqare.

MUND TË JU PËLQEJNË