Ndarja e Nores dhe Robertit po bënë bujë të madhe, po përfolët nga të gjithë.

Për ketë ndarje po komentojnë edhe shumë figura publike, e ndër figurat publike që nuk mundi të përmbahet pa e dhënë komentin e vetë është edhe Bleona.

Ajo ka komentuar në foton e Roberit në Instagram duke thënë “ Good luck to both of you. Out of all the people I feel your pain and what you are going through. You will get through this. Love you both.”

Përveç që ju uron fat dhe që i donë të dytë ajo thotë se ndryshe nga të tjerët ajo e ndjen dhimbjen nëpër të cilën po kalojnë.

Kuptohet komenti i këngëtares ka qenë në gjuhë angleze, pasi që ajo ka kohë që nuk jeton në Shqipëri, prej kohësh po tenton të hyj në tregun e muzikës në Amerikë, por pa pasur ndonjë sukses. E ndoshta kjo mund të jetë arsyeja pse Bleona shprehet më mirë në anglisht!

MUND TË JU PËLQEJNË