I vuri vetës një cak dhe e arriti. Moderatorja e njohur Blerona Zeqiri ishte shpesh pre e thashethemeve për peshën e saj që konsiderohej e tepërt.

Mbase kjo gjë e shqetësoi edhe vet moderatorën, e cila iu tregojë njerëzve se mund të arrij atë që do, shkruan “Kosovarja”.

Ajo punoi në realizmin e qëllimit që i dha vetës, duke u kthyer me një ndryshim drastik.

Për një kohë shumë të shkurtër arriti të transformohej krejtësisht, duke u shndërruar në një tjetër.

Tani flitet për linjat dhe belin e saj të hollë, të cilin e lakmojnë shumë femra. E këtë ‘trup peshku’ që e ka bërë Blerona po e ekspozon pa frikë dhe para të gjithëve.

Sigurisht që pas këtij ndryshimi ajo ka marrë vëmendje të madhe në fotografitë e realizuar në Instagram, ku ndiqet nga një numër i madh njerëzish.

Ndryshe Blerona njihet si një femër që i kushton rëndësi të veçantë pamjes fizike, duke i dhënë përkushtimin maksimal./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË