Dasma e shumëpritur e Bleros dhe Afronës tashmë veç ka filluar.

Të gjithë të ftuarit janë munduar që të rregullohen sa më mirë e sidomos fytyrat publike, shkruan Kosovarja.

Secili këngëtar që po merr pjesë në këtë ceremoni ka treguar si është rregulluar, kurse tani ishte radha e moderatores së njohur Blerona Zeqirit.

Edhe ajo është e ftuar në këtë gëzim familjar, dhe për këtë natë ajo është kujdesuar që të vijë sa më e dalluar dhe e veçantë.

Shikojeni se si po shkëlqen dhe po duket për mrekulli. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË