Me që në vendin tonë bardhësia ka mbuluar gjithçka dhe po vazhdojnë reshjet e shumta, shihet se kjo gjendje ka përfshirë edhe pjesën bregdetare, shkruan Kosovarja.

Reshjet e dëborës nuk po ndalen as në Ulqin, kështu tregojnë disa lexues përmes imazheve që do të ndiqni në vazhdim.

Kujtojmë se viteve të fundit kjo gjë nuk është e pazakontë për banorët e asaj zone, të cilët tashmë po e shijojnë dëborën thuajse çdo vit.

Pamjet flasin./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË