Dikur këngëtare e njohur, ndër më të pëlqyerat e brezit të ri, por më jo, pasi ajo e ka lënë muzikën, shkruan “Kosovarja”.

Bubulina Krasniqi, këngëtarja e hitit “Elementi i 5-të”, as që duket se më do ti kthehet ndonjëherë skenës muzikore.

Krasniqi, e njohur edhe si motra e Teutes dhe Memlit, aktualisht i është përkushtuar familjes dhe siç thonë po duket shumë bukur, shkruan “Kosovarja”.

Nëna e re nuk është shumë aktive as në rrjete sociale, madje lejohen shumë pak njerëz e media ta ndjekin atë, sigurisht për të mos qenë të informuar me zhvillimet e saj./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË