E bukur, e ëmbël, e zonja, e thjeshtë, dhe me stil të rrallë.

Këto janë disa nga epitetet që e karakterizojnë moderatoren e njohur Arbana Osmanin, shkruan Kosovarja.

Ajo gjithmonë bën përshtypje me stilin që vjen, dhe me atë që prezantohet tek një numër i madh i adhuruesve që ka në Instagram.

Ka ditur si të vijë dhe të iu përshtatet shijes së publikut, e cila sa më shpesh që ka ardhur aq më shumë i ka afruar dhe i ka bërë për vete të gjithë.

Arbana gjithmonë ia arrin të shkëlqejë, sepse për atë që i ka falur Zoti e ka dëshmuar me qindra herë si në ekran ashtu edhe në paraqitjet e përditshme.

Secilën herë më më stil, më me buzëqeshje e me një energji pozitive që rrallë kush e ka.

Por, mbi të gjitha me një bukuri të papërshkrueshme, që gjithmonë mbizotëron me të sa i bën të gjithë zili për sharmin që ka.

E këtë herë jo vetëm që i bëri zili me paraqitjen e radhës, por pamja e saj bëri që edhe brigjet malore ti lërë në hije me shkëlqimin e saj. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË