Një burrë ka dashur të hidhet nga kati i shtatë në të cilën gjendet banesa e tij, por atë e kanë shpëtuar policët duke e bindur që mos ta bëjë atë. Rasti ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Prishtinë.

Sipas policisë personi që ka dashur të hidhet nga lartësia është i sëmurë mendërisht dhe tani gjendja e tij është stabilizuar.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen Bregu i Diellit./kp

MUND TË JU PËLQEJNË