Është një tentim popullor për të rënë në sy.

Thuajse të gjithë duan të jenë në fokusin e medias dhe të perfliten, shkruan “Kosovarja”.

Shpesh në media i hasim edhe bashkëshortët e këngëtareve tona, që në të shumten e rasteve janë edhe menaxheret e tyre.

Në këtë epokë të stërmbushur me internet dhe rrjete sociale, padyshim që aty kanë hapsirat e tyre edhe burrat e të njohurave, shkruan “Kosovarja”.

Edhe Hamza i Remzijes është në Instagram, por llogaria e tij është plotësisht private dhe nuk mund të shihet nga askush që është i lejuar nga vetë Hamza. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË