Familja është streha e vetme që secili njeri e gjenë reahtinë dhe lumturinë e plotë.

E kur lipset mbështjetje dhe këshillim, ajo është e para që jep çdo gjë nga vetja, shkruan “Kosovarja”.

Këtë mbështetje dhe dashuri në rrugëtimin e tij politik Daut Haradinaj po e gëzon nga bashkëshortja e tij Lola.

Në kohën kur dilemat e popullit janë të shumta se kush do e përfaqësoj dinjitetshëm vendin, Lola Haradinaj u jep një opsion se për kënd të votohet në këto zgjedhje të parakohshme.

Ajo po përkrahë bashkëshortin jo me ndonjë aktivitet të veçantë po thjeshtë me dy iniciale e një numër: “DH dhe 50”, janë shenjat orientuese për të cilat ajo ka besimin e plotë.

Mbase nuk lipse më tepër fushatë nga ana e saj, duke ditur punën e palodhshme dhe veprimtarinë e suksesshme politike të bashkëshortit të saj./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË