Capital T ka arritur për të ndihmuar në Shqipëri.

Reperi shqiptar, Capital T nuk po ndalet së ofruari ndihmë për Shqipërinë dhe shqiptarët e prekur nga tërmeti atje.

Pasi ofroi strehim për ta, ai ka shkuar në Shqipëri për të ju ndihmuar e përkrahur nga afër.

Trimi është prekur jashtëzakonisht shumë nga ajo se çfarë ka parë atje e disa pamje të shtëpive që i ka shkatërruar tërmeti i ka ndarë edhe me ndjekësit në Instagram.

MUND TË JU PËLQEJNË