Capital T që nga e marta nuk ka ndaluar aksionet humanitare.

Për kundër faktit se në media po flitet për një keqpërdorim të mundshëm të veshmbathjeve të grumbulluara për familjet e prekura nga tërmeti, Prishtina vazhdon me mbledhjen e ndihmave.

Capital T ka qenë i pa lodhur gjatë këtyre tre ditëve të fundit me ndihmat që po vazhdon t’i bëj për vëllezërit nga Shqipëria, ai ka publikuar disa imazhe të reja në Instagram.

Shihet e mbushur salla ‘1 tetori’ në Prishtinë me veshmbathje dhe gjëra të tjera elementare të cilat pritet të nisen drejt Shqipërisë gjatë ditës së sotme.

MUND TË JU PËLQEJNË