Tayna pas një tjetër sezoni të suksesshëm që kishte ka shpërblyer veten me një pushim në SHBA prej nga është duke publikuar edhe imazhe dhe video të ndryshme.

Ajo së fundmi ka ndarë një fotografi nga një pishinë e mbuluar dhe kësaj radhe rolin kryesor e merr beli i saj të cilën shumë artiste dëshirojnë ta kenë.

Përndryshe javë e kaluar menaxheri i këngëtares kishte njoftuar se Tayna këtë vit do mbaj koncerte në vende të mëdha si: Kanada, Australi dhe Amerikë./Lajmi

MUND TË JU PËLQEJNË