Shpesh mendojmë se janë vetëm ato që kanë një trup të mrekullueshëm që konsiderohen interesante, por ligjet e dëshirës dhe tërheqjes janë shumë më komplekse dhe nuk ndjekin vetëm kodet estetike.

Çdo grua, në individualitetin e saj, mishëron një fantazi të ndryshme erotike sipas njeriut që e vëzhgon atë. Kur flasim për dëshirën ne duhet të jemi në gjendje të gjejmë atë veçori që, në jetë dhe në seks, tërheq dhe konsolidon një marrëdhënie.

Mësojini edhe ju se cilat janë ato gjashtë gjërat që në të vërtetë i tërheqin si magnet burrat tek gratë.

Gjoksi: mbetet ndër karakteristikat e para që burrat shikojnë tek një grua. Por, ndryshe nga ajo që beson nuk është vetëm bollëku që tërheq. Në fakt, vlerësohet në përmasa të ndryshme, varësisht nga karakteristikat e njeriut.

Siç dëshmohet nga disa kërkime shkencore, për shembull, gjinjtë e vegjël preferohen nga burrat xhelozë dhe ata që nuk po shqyrtojnë ende një projekt prindëror, ndërsa ata që kanë nevojë për dashuri dhe mbrojtje shkojnë drejt gjinjve më të mëdhenj.

Sytë: qerpikët e gjatë dhe sytë e thellë janë në gjendje të joshin çdo njeri. Por kini kujdes, sepse, ndryshe nga ajo që ju mund të besoni, burrat nuk pëlqejnë gjëra të tepruara, por preferojnë një grim të zbukuruar me efekt sapun dhe ujë.

Buzëqeshja: Gruaja e gëzuar që tenton të qeshë dhe të buzëqeshë është e papërmbajtshme për një njeri. Në të vërtetë buzëqeshja nuk është vetëm një shenjë e sensualitetit, por edhe e hapjes ndaj tjetrit dhe gatishmërisë për dialog. Nuk ka rëndësi se buzëqeshja nuk është e përsosur: gëzimi dhe simpati duhet të vijnë së pari!

Duart dhe këmbët: Me sa duket, ndër gjërat e para që shumica e njerëzve vërejnë tek një grua janë duart e kuruara dhe këmbët.

Pjesa e poshtme: zona B është gjithmonë shumë e vlerësuar, është e padobishme të mashtrosh me të kundërtën. Ka nga ata që e preferojnë atë në madhësinë e mandolinës dhe nga ata që janë tërhequr në forma më të bollshme.

Barku: është një detaj që tërheq shumë burra, por ne duam të shpërndajmë mitin se është e preferueshme i sheshtë dhe dinjitoz, sepse, përkundrazi, një studim i kryer nga Universiteti i Westminsterit në 360 burra konfirmon se butësia dhe tulet me bollëk janë më të vlerësuara.

Flokët: dihet se meshkujt preferojnë ato të gjata, të buta dhe të valëzuara. Një shenjë e feminitetit të madh dhe ndjeshmërisë janë ndër mjetet e joshjes më të vlerësuar nga meshkujt. Edhe pse sot shumë yje na tregojnë se si një prerje e shkurtër dhe e pastër mund të jetë më intriguese se kurrë.

MUND TË JU PËLQEJNË