Vala

Qysh nga fëmijëria, emri i saj u afirmua, dhe në të njëjtin ritëm po vazhdon të jetë edhe sot.

Adea Pula, edhe pse iu shkëput muzikës tash e një kohë, po ndiqet hap pas hapi nga të gjithë, shkruan Kosovarja.

Nuk po bën asgjë sa i përket lëmis së muzikës, vetëm se po vazhdon studimet e saj, mirëpo papë se prapë e komentuar dhe e përfolur.

Kjo falë aktivitetit të saj në rrjetet sociale, e cila po ndan çdo gjë nga jeta e saj e përditshme.

Së fundi, është shfaqur pothuajse e tëra në të zezë, duke ia kombinuar një duks të hintë, e që edhe këtë herë dukej mjaft e bukur. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË