Edhe pse është rritur, publiku ende e kujton si këngëtaren e vogël që ka dhënë prej vetes maksimumin në muzikë.

Adea Pula ndonëse e tërhequr nga skena tash e sa vite, ende kujtohet me shumë nostalgji nga secila gjeneratë, e sidomos nga ata të cilët janë rritur me këngët e saj, shkruan Kosovarja.

Asnjëherë nuk ëshë harruar, madje çdo herë e më shumë interesimet rreth saj kanë qenë në ngritje, kjo sepse gjithmonë ka zgjuar kureshtje tek të gjithë.

Ajo çdo herë iu ka dhënë arsye publikut që ta ndjekin dhe të kërkohet tej mase, duke goditur gjithnjë në pikat e tyre të dobëta.

Duke e ditur se ndër këto pika të dobëta janë linjat e saj trupore, ajo për ditë me radhë po vjen duke pozuar e duke na treguar stile nga më të ndryshmet nga vendi ku është duke pushuar, ku edhe së fundi veproi kështu.

A do të thotë kjo që po mundohet të tregojë se është e vetmja që gëzon linja perfekte, apo si është puna e saj? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË