Vala

U bë thuajse një dekadë nga largimi saj nga telenovelat. Për aktoren e suksesshme të shumë serialeve latine u përfol shumë pasi ajo u zhduk nga skena dhe nga dora e medias si ‘me magji’.

Madje në disa media latine u tha se Adela kishte ndërruar jetë. Por së fundmi është pohuar se Adela Noriega, protagonistja e telenovelës ‘Prvilegji i dashurisë’ është ‘shendoshë e mirë’ por tashmë është dedikuar një profesioni të ri.

Ajo ka një kompani të rëndësishme në Meksikë që merret me shitjen e pasurive të patundshme.MUND TË JU PËLQEJNË