Në bazë të hulumtimeve të revistës “She Knows”, meshkujt nga një lidhje kërkojnë gjëra të thjeshta, ndërsa që kjo është lista për të pasur një lidhje të suksesshme.

Marrëdhënie intime

Kjo gjithsesi se është në majë të listës. Po, duan marrëdhënie intime dhe madje duan shpesh. Mirëpo, meshkujt gjithsesi se dëshirojnë ledhatime dhe puthje, prandaj edhe nuk do të ketë asgjë kundër nëse me iniciativën tuaj e përqafoni apo e mbani për dorë gjatë shëtitjes.

Mos u shtirni

Pa marrë parasysh se femrat mendojnë sa mirë kanë aktruar diçka, këtë meshkujt mund ta vërejnë shumë lehtë, e kështu edhe lindin problemet.

Sensin për humor

Një femër me humor dhe disponim të mirë për meshkujt është shumë tërheqëse./Telegrafi/

MUND TË JU PËLQEJNË