Për yjet e Holliwoodit dhe të muzikës, ka pak gjëra që mund të mbahen sekrete pasi që paparacët kudo shohin momente private të njerëzve të famshëm, veçanërisht kur bëhet fjalë për romancat e tyre.

Sidoqoftë, disa çifte arritën të qëndronin prapa kamerës dhe vështirë se mund të kujtojmë se ata ishin bashkë.

Këto fotografi ju kthejnë prapa te çiftet – që tanimë nuk janë bashkë ose janë me partnerë të rinj.

Ryan Gosling dhe Sandra Bullock

Jessica Biel dhe Chris Evans

Britney Spears dhe Colin Farrell

Julia Roberts dhe Liam Neeson

MUND TË JU PËLQEJNË