Deputetja e PDK-së,Blerta Deliu, përmes një postimi në llogarinë e saj personale “Instagram”, ka treguar se iu është bashkuar fushatës kundër dhunës ndaj gruas.

Ajo ka bërë të ditur, së është pro kësaj fushate, duke e mbështetur këtë fushtaë, shkruan Kosovarja.

“Thuaj Jo Ngacmimit Online – Stop Cyberbulling”, fushatë e lansuar nga komunitetit Cyber Security and Privacy, që ka për qëllim ndërgjegjësimin, edukimi dhe parandalimin ndaj ngacmimit online”, shkroi ajo.

Blerta me këtë postim, ka bërë me dije, se është në përkrahje të gruas, si asnjëherë më parë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË