Dhjetori është muaji i Shigjetarit, shenja e nëntë e Zodiakut. Është një shenjë zjarri, e udhëhequr nga Jupiteri dhe karakteristikat e tij, për këtë arsye është një nga shenjat më të dëshiruara dhe më të jashtëzakonshme.

Pse të lindurit nën shenjën e Shigjetarit janë të jashtëzakonshëm?

Janë optimist
Temperamenti pozitiv, mënyra e tyre e trajtimit të pengesave dhe goditjeve të jetës, i bën njerëzit e Shigjetarit të ndritshëm dhe optimistë.

Janë përcaktues
Nuk është e thjeshtë të dekurajoni një Shigjetar dhe ndoshta do ta keni vënë re. Ai arrin të gjejë të mirën në çdo situatë dhe kjo e lejon të kthejë vështirësitë në mundësi. Kështu që ai ndjek qëllimet e tij me këmbëngulje dhe vendosmëri.

Janë të guximshëm
Njerëzit e shenjës së Shigjetarit janë të jashtëzakonshëm falë guximit që ata tregojnë për të mbrojtur miqtë, ëndrrat dhe idetë e tyre.

Janë bujarë
Të lindurit nën shenjën e Shigjetarit janë gjithmonë të gatshëm për të arritur dhe inkurajuar ata që kanë nevojë. Shokë të shkëlqyeshëm për të gjithë ne!

Janë argëtues
Të shoqërueshëm, gjithmonë me shaka të menjëhershme, njerëzit e shenjës së Shigjetarit njihen për shkëlqimin e tyre dhe janë gjithmonë një shoqëri mjaft e mirë.

Janë të fortë
Pozitiviteti dhe simpatia mund të bëjnë të mendosh se të lindurit nën shenjën e Shigjetarit nuk janë të fortë. Ndërkohë që në të vërtetë është krejt e kundërta. Ata kanë një forcë të madhe të brendshme pikërisht për shkak të atij pozitiviteti që i bën të jashtëzakonshëm.

Janë ambiciozë
Ambicia e tyre nuk dëmton të tjerët. Ata janë njerëz që janë të kujdesshëm për të mos pushtuar, për të mos lënduar, për të mos përdorur askënd për të arritur qëllimet e tyre. Ata duan të përmirësohen, por duhet ta bëjnë atë si duhet dhe me ndërgjegje.

Janë pasionantë
Njerëzit e shenjës së Shigjetarit janë të jashtëzakonshëm sepse janë pasionantë. Në punë, në dashuri, në jetë!

MUND TË JU PËLQEJNË