Çifti Ermal e Ariana Fejzullahu janë ndër më të njohurit dhe të përfolurit në shoubizin shqiptar. Jeta e tyre është shpesh në “grepin” e gazetarëve, shkruan “Kosovarja”.

Ariana e Ermali nuk janë nga ato çifte që bëjnë dedikime të shpeshta e emocionale për njëri tjetrin, por se kanë dashuri e respekt për njëri tjetrin, është mëse e dukshme.

Ermali, disa herë ka treguar se i mungon koha për të qëndruar më gjatë me familjen. Ai, ka treguar se do të donte të rrinte më shumë me familjen, e kjo për shkak të angazhimeve të shumta në muzikë, shkruan “Kosovarja”.

Edhe me gruan, më shumë flet me mesazhe se live.

Kështu është kur je busy. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË