A e dini që Gjyste Vulaj është martuar në moshë fare të re dhe plotësisht sipas traditave dhe zakoneve të Malësisë?

Këngëtarja e lindur e e rritur në Mal të Zi, u bë nuse kur ishte ende shumë e re, në adoloshencën e saj, shkruan “Kosovarja”.

Sipas zakonit, Gjystja ishte bërë përhajr nga më të vjetrit e familjes. E, ndonëse puna ka qenë kështu, Gjystes nuk i ra keq, pasi Sokoli nuk u bë vetëm bashkëshorti, por edhe shoku e bashkëpunëtori më i afërt për të.

Ta dini se këngëtarja nuk u dashurua në Sokolin që në natën e parë kur e pa në dhomën e gjumit, ama dalë nga dalë ajo ai e bëri për vetë dhe ja ku janë sot.

Çifti, janë prindër të lumtir të dy fëmijëve, një vajze dhe një djali, me diferencë rreth 15 vjeçare nga njëri tjetri, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË